22 Haziran 2008 Pazar

Hande Yener Hipnoz (Yasakli Klip)

Hande yenerden hipnozu hiç dinlemedim de izlemedim de ama bir haber sitesinde klibinin yasaklandığını okudum tabii durur muyum :) Yok durmam hemen aradım buldum izledim klibi
Hani rtük'e hak vermemek elde değil yahu hande ne biçim klip öyle senin kitlen zaten 6-20 yaş arası sen bir de böyle klip yapıyorsun!

Yok şarkıyı dinlemedim sesi kısıktı sadece izledim.. Hep hande ile aram yok hani :D

Neyse ben aşagıda klibi ekledim izlersiniz karar sizin!

Sagopa kajmer - istisnalar kaideyi bozmaz



Sagopanın en bomba şarkısı budur heralde hoş gemide filmi için yapmış olduğu pesimist ep2 daha bomba ama küfür-müfür var şimdi bloga koysak pek hoş olmaz aslında olur yaw..
Bi arıyım bakiyim bulabilsem koyarım..

Hadi iyi dinlemeler size...

Sıcak havada uyuma taktikleri :)

Akdeniz iklimi nedir ?
Yok böyle birşey yahu ortaokul çocuğu gibi :)
Makilikler, sıcak, nem, zeytin ağaçları akdeniz iklimi budur :)

Akdeniz demek yazın terden donunuzun dötünüze yapışması demek...
Sıcaktan bunalmak, yatak çarşafını ıslatıp buzdolabına koyup 2 saat sonra çıkarıp yatağa serip yatmak demektir.. Bu taktik gece uyuyabilmek için en iyi yöntem..
Klima felan hasta ediyor adamı.. Ayrıca akdeniz iklimi özellikle antalya-alanya olarak nem demek ilk alınan nefesin yeni doğan bebeğin ciğerini yakarak ağlamasına benzer...

Sıcak havada nasıl uyunur konusu için balkonda veya taşa sadece bir çarşaf atarak gibi yöntemleri deneyebilirsiniz.. Ya da doğu bölgelerimiz gibi damda uyumada olabilir..
Bi denemek lazım ama ben kesin aşağıya uçarım :p

Çok saçmalamadan bu bahsi kapatılım :)

Facebook YoVille

Bugun blogumun 1. günü ama 2. makaleyi patlatıyorum zaten başka da olmaz heralde :)

Bu sefer madem feysbuk'tan çıktık yola devam edelim başka bir eklentisi ile..

Aslında bahsedeğimiz facebook için kan kaybını önlemesi için yapılan bir çalışma olduğunu düşünüyorum çünkü facebook artık eskisi kadar popüler değil ve kan kaybetmeye başladı eee hal böyle olunca insanları daha fazla siteye çekmek için Secondlife tarzı bir oyun (aslında tam olarak oyun denmez ama) eklenti yapmışlar... Gayet başarılı ama cimri bir sistem :) Yine kapitalist sistem olmuş bu bende komün düzende bir sanal dünya yaratıcam ekip-biçip para karşılı olmadan bir sanal dünya aslında çok ilgi çeker :)

Neyse lafı çok dolandırdım sanırım facebook yoville den bahsedicektim ben aslında seconlife tarzı bir facabook eklentisi.. Çalışıyon para kazanıyon sonra bunu dünya malı gibi harcıyorsun vakit geçirgeci bir sistem işte :)
Yakında yoville'de sponsor reklamlar dönmeye başlar..


Bakalım girdik sanal dünyaya bizde aslında çok anlatılacak/yazılacak şey varda ben o kadar çok yazarsam kimse okumaz kaçar :)

Facebook Poker

Bu başımın belası poker :)

Bu facebook'taki poker işine 3-4 ay çok fena sarmıştım.. 3 * aldım ondan sonra soğudum ee tabi bir gecede 20-30k kaybedersen soğursun..
Hatta size de bir not olsun! Diyelim ki masada 100K çip yaptınız aynı masada kalkmadan kaybederseniz yıldız alamazsınız ve pokerde rütbeniz artmaz haberiniz ola.
Vay ben duymadım, vay ben görmedim, vay ben bilmiyordum diyenin vaaay haline :o ...


Yazıyı yazan Sakizimu

Sakizimu'ya yayın hayatında başarılar!

Heralde özgün makaleler yazmak için açtığım bilmem kaçıncı bloğumdur bu ki! bu sefer umarım, sanırım, kesin :) yazıcam buraya ayda bir de olsa da özgün birşeyler karalamaya çalışacağım umarım bu kararımda sekteye uğramaz..
Hadi hayırlısı....

13 Haziran 2008 Cuma

Puruzlu Cilde Fesleğen


Probleminiz: Cildiniz pürüzlü ve yaşlı görünüyor. Sık sık lekeler ve sivilceler de ortaya çıkıyor. Eğer özenli bir bakım uygulamazsanız yüzünüzdeki kırışıklıklar artarak derinleşebilir.

Ne yapmalısınız: Bu konuda taze ya da kuru fesleğen imdadınıza yetişebilir. Fesleğen, temizleyici ve canlandırıcı etkisiyle hücreleri yenileyerek cildin elastikiyetini artırıp ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Haftada 1 veya 2 kez fesleğen maskesi uygulamanızda yarar var.

Size uygun maske: 1 avuç kuru fesleğen yaprağını bir çay fincanı kaynar suya atın. 1 çorba kaşığı süt tozu ilave edip ılınmaya bırakın. Süzüp cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak yedirin ve temizleyici olarak kullanın. Özellikle kuru ciltler için çok yararlı bir doğal temizleme ürünü.

Fesleğenin özellikleri: Saçlarınız mı dökülüyor? Özelikle taze fesleğen kullanmanızı öneriyoruz. Saç dökülmesini yavaşlatıyor. Bir demet fesleğen yaprağını yarım litre suda kaynatıp süzün. Ilınınca bir şişeye alıp ağzını kapatın. Her yıkamada saç diplerinize friksiyon yaparak uygulayıp saçınızı yıkayın.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons