3 Nisan 2009 Cuma

ANTİOKSİDAN TAŞIYAN SEBZE VE MEYVELER

ANTİOKSİDAN TAŞIYAN SEBZE VE MEYVELER

En bilinen antioksidanlar A, E, C vitamini, selenyum ve çinkodur. Daha koyu ve canlı, daha parlak renkli sebze ve meyveler daha çok antioksidan madde içerirler.

Domates, ceviz, badem, yeşil çay, fındık, ay çekirdeği, kivi, çilek, mürdüm eriği, böğürtlen, yaban mersini, kuşburnu, kekik, biberiye, adaçayı, zencefil, zerdeçal gibi sebze ve meyvelerde antioksidan daha çok bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons