17 Nisan 2009 Cuma

avast! Home Edition 4.8

avast! Home Edition 4.8 bir anti-virüs uygulamasıdır.
Sisteminizi en üst seviyede virüslerden , trojanlardan korur. Ev kullanıcılarına göre hazırlanmış olan bu versiyonunda kullanıcıların güvenli bir şekilde internet üzerinde gezinmesini sağlar.avast! Home Edition 4.8 ödül almış bir anti-virüs programıdır. Sisteminizi tüm zararlı yazılımlara karşı korur ve internet keyfinizi güvence altına alır.

avast! Home Edition 4.8’ün bazı özellikleri;Antivirüs Kernel sayesinde bütün uzantıları tanıyıp,tarayabilme özelliğidir. Bu sistem ödül almıştır.Kolay kullanılabilir arayüz sayesinde bütün işlemleri tek bir pencereden yapabilirsiniz.Yerleşik koruma sayesinde tüm dosyalarını,e-postalarını tarar ve korur.Network koruması ile ağdan bilgisayarınıza sızmaya çalışan zararlı yazılımlara engel olur.Web koruması sayesinde tüm tarayıcılarla uyumlu olarak Webden gelebilecek zararlı uygulamaları karşı bilgisayarınızı korur.Otomatik güncelleştirmeler sayesinden her daim güncellenen virüs veritabanı sayesinden virüslere karşı önlem alır.Ayrıca 64-Bit Windows XP’yi de destekler.

avast! Home Edition 4.8’i ücretsiz olarak kullanabilmeniz için Buraya tıklayarak formu doldurmanız gerekmektedir.avast! Home Edition 4.8’i indirmek için Buraya tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons