23 Nisan 2009 Perşembe

Bedava Sms Gönderin


Evet beklenen an geldi. Bilgisayarınız üzerinden cep telefonuna ücretsiz sms gönderebileceksiniz. Yaklaşık 2 ay önce internette bedava sms gönderme furyası başgöstermişti ancak 2-3 hafta sürdükten sonra bu servisler ücretsiz sms göndermeyi durdular. İnşallah benim sunduğum serviste onalr gibi olmaz ve kalıcı olur nede olsa bu cep telefonuna kontör dayanmıyor -kontörlü hat kullandığım için zaten faturalı hat kullansaydım ne işim olurdu böyle şeylerle :) - hemde internet bağlantım var ee böyle servis bulmuşken es geçermiyim haşaa.

Bu servisin internet sitesi oldukca yavaş ancak sms gönderme sayfasına girdikten sonra smsleriniz jet hızı ile gönderdiğiniz kişiye gidiyor. Unutmadan ayda 150 sms gönderebiliyorsunuz ki buda yeterli bi kota günlük ortalama 5 sms gönderiğinizi farzedersek çok güzel bir servis. Gönderdiğiniz smsleriniz kendi numaranız gözükerek gitmektedir ve gönderdiğiniz smslerde bu servisi sağlayan kuruluşun reklamı şu şekilde bulunuyor <<<>>> Ayrıca önemli bir özellik adres defteride oluşturabiliyorsunuz.





Yanda görüldüğü gibi siteye girince hemen sol tarafta "Register Now" yazan yere tıklıyorsunuz.





Not: Resimleri Büyütmek İçin Üzerlerine Tıklayınız.
Sonrasında ise karşınıza alttaki üyelik formu gelcek. Formu doldurduktan sonra "Submit" diyerek üyeliğinizi tamamlıyorsunuz.


Unutmadan "Select Operator" diyerek kullandığınız şebekeyi seçebilirsiniz.

"Submit" dedikten sonra karışınıza siteye üye olduğunuz için site teşekkür eden ve ücretsiz sms gönderebileceğinizi söyleyen bir sayfa geliyor.


Sonrasında cep telefonunuza SMS olarak siteye girerken kulanacağınız Kullanıcı Adınız ve Şifreniz geliyor. Kullanıcı adınız üyelik alırken yazdığınız cep telefon numaranız. Bu Kullanıcı Adınız ve Şifreniz ile site giriş yapıyorsunuz. Artık sms göndermek için hiç bir engel kalmadı.

Evet hayırlı olsun artık sizde bu servisten yararlanarak istediğiniz numraya üctersiz sms gönderebileceksiniz.
Bu arada sitenin adresini vermeyi unuttum :) http://www.t-ezer.com

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons