22 Nisan 2009 Çarşamba

Citroen C3 Picasso

Fransızların en gözde üretici firmalarından biride herkesin bildiği gibi Citroen’dir. Tarzı ve teknolojisiyle sürekli farklılık yaratan ve diğer arabalardan farklı opsiyon özellikleri ile lider olmayı elinde tutan Citroen yeni tanıttığı aracıda sizlere duyurmak istedim. Picasso’nun çizimlerinden esinlenerek yapılan ve aile segmentine yeni bir araba ekleyen Citroen C3 Picasso ile daha ekonomik bir araba üretebilmeyi başarabilmiş. Bu yılın sonunda Türkiye’de de görebileceğimiz muhtemel olan bu aracı sizlere tanıtmak istedim. C4 Picasso’ya göre biraz daha küçük olan bu araç tam aile aracı diyebiliriz.

Citroen, Slovakya’daki Trnava fabrikasından üreteceği C3 Picasso’yu Opel Meriva, Nissan Note, Ford Fusion ve Renault Modus’a karşı konumlandıracak. Söz konusu segmentte geçen sene sadece Avrupa’da 485 bin adet satış gerçekleşti.

C3 Picasso’da ikisi dizel olmak üzere toplam dört farklı motor seçeneği bulunuyor. 1.4-litre 95HP ve1.6-litre 120HP iki benzinli, 1.6 HDi 90HP ve1.6 HDi 110HP motor yelpazesine sahip olan araç arka zeminde özel bir yükleme alanı sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons