11 Nisan 2009 Cumartesi

Google Earth 2009 Newest Full Version

Google Earth 2009 Newest Full Version


Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyutu göstermek için bu çubuğa tıklayın. Resmin orijinal boyutu 700x544.


Uzaydaki uyduların çektiği görüntülerden kendi evinizi, işyerinizi, sokağınızı veya gideceğiniz bir yeri görmeye ne dersiniz ?

Evet, inanılmaz olduğu kadar da gerçek bir durumla karşı karşıyayız. Google, aslında çoğumuzun hayal ettiği, bazı filmlerde de gördüğümüz, ama bu kadarı da olmaz dediğimiz işi yaptı ve uzaydan çekilen uydu görüntülerini bu programla internet kullanıcıların hizmetine sundu.

Belirlediğimiz bir ülkedeki tüm il, ilçe, köy, kasaba, akarsular, binalar, alışveriş merkezleri, konaklama merkezleri gibi aklımıza gelebilecek herşeyi uydu üzerinden gösteriyor bize. Tabi bu görüntüler anlık değil, belli bir süre öncesinde kaydedilmiş olan görüntüler. Yani pencereye çıkıp kafanızı yukarı kaldırıp el salladığınızda Google Earth'de görünmezsiniz

Artık arkadaşlarınıza evinizin yerini uzun uzun tarif etmenize gerek yok. Google Earth programında evinizin, işyerinizin vs. yerini bulup ister koordinatlarını göndererek, isterseniz de ekran görüntüsü alıp, yerinizi kolayca tarif edebilir, bu görüntüleri kullanarak web sitenize gerçek ulaşım haritaları yerleştirebilirsiniz.
Gayet net ve tatmin edici görüntüler sunan Google Earth beş yıldızlık bir uygulama.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

kardeş nasıl indirecez

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons