1 Ağustos 2009 Cumartesi

3G Fiyatları Turkcell

Birkaç gün sonra hayatımıza girecek olan 3G teknolojisi ile internet ışık hızına yakınlaşmaya devam ederken, televizyondaki reklamlar insanların ilgisini bu konuya çekmeyi başardı. Turkcell yaptığı reklamlarda, bildiğimiz Turkcell ikonunu 3 antenli yaparak 3G'ye dikkat çekti. Peki tarifeler nasıl? Turkcell hatlı aboneler için işte 3G teknolojisinin maliyeti.
3G, beklenenden daha ucuz hayatımıza giriyor. Turkcell 79 TL'lik paketi alan herkes için her yöne 1000 dk. veya şebekeiçi 5000 dk. görüntülü konuşma imkanı sunuyor. Turkcell yapısını tarifelendirmiş durumda. İsterseiz bizde öyle sıralayalım.
Turkcellin en çok kullanılan tarifesi Süper Tarife. Bu tarife 250 kontör yükleyenlere 5 dk. 1kontör, 150 kontör yükleyenlere 5 dk. 2 kontör şeklinde bir fiyat uyguluyor. 3G için hiçbir ek ücret yok. Tarife aynen geçerli.
Bizbize Kampus tarifesinde olanlar için 15 dakikası 2 kontör ücret ödeniyordu. Yine 3G teknolojisinden faydalanmak isteyen Kampüslüler ek ücret ödemiyorlar.
Eğer Alo 120 paketini kullanıyorsanız dakikası 10,6 kuruştan görüntülü konuşmak artık mümkün oluyor.
Limon tarifesini kullananlar 79 TL'ye Turkcellilerle sınırsız, diğer hatlarla 1000 dakika konuşuyor. Turkcellilerle 5 bin dakika, yurtiçi diğer hatlarla bin dakika görüşme şansı Limon'da.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons