19 Kasım 2010 Cuma

facebook çete savaşları hileleri

facebook çete savaşları hileleri
facebook çete savaşları nasıl oynanır



Facebook Çete Savaşları hakkında teknik bilgiler ve taktikler

* Görev : Oyunda görev sekmesine tıklayarak korsan yazılım satma,ev soyma banka soyma vb. gibi daha bir çok görev gerçekleştirip saldırı puanı ve seviye atlayabilirsiniz görevleri gerçekleştirebilmeniz için enerji puanlarına ihtiyacınız var.
* Bölge : Oyunda kazandığınız paralar ile bölge alarak saatlik kira gelirlerinizi yükseltebilir ve kazandığınız paralar ile güvenliğiniz için donanım ve silah alabilirsiniz.
* Kavga : Bu uygulamada saldıracağınız rakiplerini seçiyorsunuz. Saldırı yapmadan önce dikkat edeceğiniz hususlar rakibinizin silahlarının sizden üstün olmaması ve rakibinizin çetesinin sizden büyük olmamasıdır. Aksi halde kesin yeniliyorsunuz. Her kazanılan saldırı +3 seviye puanı ve para demek…
* Çetem : Çetemi tıkladığınızda çete üyelerinizi ve mal varlığınızı görebilirsiniz.
* Banka : Kazandığınız paralarınızı hemen banka yatırın aksi halde rakipleriniz size saldırarak paralarını alıcaktır. Parayı bankaya her yatırmanızda yüzde 10 kesinti yapıyor ama olsun paranızın hepten gitmesinden iyidir.
* Seviye : Oyunda bulunduğunuz seviyeyi gösterir. Seviyeyiniz yükseltmek için sürekli düşmanlarınıza saldırmalı ve görev gerçekleştirmek zorundasınız.
* Hp = Hasar Puanı : Rakiplerinize saldırdığınızda veya rakipleriniz size saldırdığında hasar puanı kaybedersiniz. Hasar puanı otomatik olarak artmaktadır.
* En = Enerji : Görevleri gerçekleştirelbilmeniz için enerjiye ihtiyacınız vardır. Enerji seviyenizi yükseltmeniz için her seviye atladığınızda karekter sekmesine tıklayıp karekterinizi geliştirden enerji yükselti seçiniz…

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons