13 Şubat 2011 Pazar

Estetik yağ alınması = Liposakşın

Yağ Aldırma – Alma Liposakşın !

Estetik yağ alınması = Liposakşın: deri yüzeyinin hemen altından cerrahi olarak yağ dokusunun vakumla alınmasıdır. Vücudun herhangi bir bölgesinde yağ fazlalığını azaltmada kullanılır. Bölgesel olarak dolgunluk lazerle yüz germe azaltmada mükemmel bir yöntemdir fakat etkili bir kilo verme yöntemi değildir. Genellikle bölgesel aşırı yağlanmaları olan kişilerde en dramatik sonuçlar elde edilmektedir.

Hafif kilolu hastalar liposakşın dan daha çok fayda görebilirler. Normal kiloda veya yakınında olmak en iyisidir. Deri elastikiyetinin iyi olması, yağ alındıktan sonra bollaşan derinin yeni ölçülere kolaylıkla uyum sağlamasına yardımcı olur. Liposakşın sırasında çıkarılan yağ dokusu gerekirse yağ enjeksiyonu için kullanılabilir. Ancak bu uygulama için alınan yağ hücrelerinin steril olarak bazı işlemlerden geçirilmesi gerekir. Ameliyat için kesin yaş sınırı yoktur.

Liposakşın için en iyi adaylar, göreceli olarak normal kilolu fakat belirli bölgelerde yağ fazlaları olan kişilerdir. Hastanın fiziksel olarak sağlıklı, psikolojik olarak dengeli ve beklentilerde gerçekçi olması gerekir. En mühimi, sıkı ve elastik deri daha iyi bir kontur elde edilmesini sağlar.

Sarkık deri vücudunuzun yeni konturlarına göre iyi uyum sağlamaz ve cerrahi ek girişimlerle fazla derinin çıkarılmasını gerektirir. Bu ameliyat sonucunda bikini içinde kalan izler oluşacaktır. Liposakşın yapılacak bölgede hasta yakın zamanda bir ameliyat geçirmişse, o bölgede kan dolaşımı bozuksa, veya hastanın akciğer veya kalp rahatsızlığı varsa ameliyat ertelenmelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons