30 Mart 2011 Çarşamba

2011 Çıkmış YGS Soruları ve Cevapları





2011 YGS 27 mart pazar günü yapıldı. Daha önceki yıllarda çıkmış sınav soruları aynı gün yayınlanıyordu 
ancak bu yıl çıkmış ygs soruları ve cevap anahtarı salı günü saat 13:00 da ösym tarafından yayınlanacak.



Güncelleme: Sorular yayınlanmıştır! 


2011 Çıkmış YGS Soruları İndir!


2011 ÖSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak 2011 ÖSS Soruları 2011 Çıkmış ÖSS Soruları 2011 Çıkmış YGS Soruları ve Cevap Anahtarı 2011 Çıkmış YGS Soruları ve Cevapları 2011 LYS Soruları 2011 YGS 2011 YGS Sonuçları 2011 YGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak 2011 YGS Sorularını İndir ÖSYM-Çıkmış YGS Soruları Çıkmış LYS Soruları Çıkmış YGS Soruları LYS YGS YGS Sınav Sonuçları 2011 YGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak YGS Soruları İndir YGS Soruları Ne Zaman Açıklanacak

Şanlıurfa Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi matematik ve felsefe öğretmenleri, YGS Matematik sorularından mantık sorusunun soru kökeninin hatalı olduğunu iddia etti.
Öğretmenler, gerekçeyi şu şekilde açıkladı:”Bazı soruların, soru metnindeki ‘Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?’ ibaresi yerine ‘Aşağıdakilerden hangisi kesin doğrudur?’ olması gerekirdi. Çünkü bir seçeneğin doğru olduğunu söylemek için diğer seçeneklerin tamamının yanlış olması gerekir. Oysa ki diğer seçeneklerin doğru ve yanlış olduğu durumlar vardır. Bundan dolayı ‘kesin’ ibaresi kullanılmalıydı.”

YGS de hatalı olduğu düşünülen birkaç soru daha mevcut, konu ile ilgili çeşitli dersane öğretmenleri ösym ye dilekcelerini ilettiler ancak henüz ösym tarafından resmi olarak iptal edilen soru yok!




Etiketler: 2011 YGS 2011 YGS İptal 2011 YGS Hatalı Soru 2011 YGS Soru İptali 2011 YGS soruları 2011 YGS Yanlış Soru Çıkmış YGS Soruları YGS de YAnlış Soru YGS Felsefe Soruları YGS Soru İptali

20 Mart 2011 Pazar

sakizimu.info ve varis-corabi.info adresi taşındı...

eski yayın sitelerimiz adaptasyon 'a uğramıştır :)


Aynı çalma çırpma ile yayın ilkelerimizi koruyarak devam edeceğiz :)

13 Mart 2011 Pazar

Wordpress Yayınlanmış Yazıları Taslak Haline Getirme



Kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda Wordpress Komutlarını ve uygulamalarını sizlerle paylaşacağım. Umarım işinize yarar kodlar olur. Bugün Tüm Yayınlanmış yazılarınızı otomatik olarak Taslak Yapmak amacıyla Kullanabileceğimiz Sql Komutunu paylaşacağım.

Phpmyadmin’e Girdikten sonra Sql Kısmına

UPDATE wp_posts SET post_status = 'draft';


İndir

Eklenti WordPress 2.8.4 sürümünde geliştirildi ve test edildi. Mevcut halinde eklenti, etkinleştirildiği andan itibaren taslak ya da kontrol bekleyen yazıları yayımlamaya başlıyor. Yayımlanacak yazı kalmadığında ise kendini pasifleştiriyor, taslak yazılarınız biriktiğinde eklentiyi yeniden etkinleştirmeniz gerekecek.
Eklentiyi kullananlar tecrübelerini yazarsalar sevinirim.
Draft to Publish
Yorumlarınızda ayrıca olmasını istediğiniz özellikleri, eklentinin geliştirilmesine katkı sağlayacak fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons