6 Ekim 2008 Pazartesi

ales 2009

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonbahar Dönemi için başvurular 22 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nden yapılan duyuruya göre Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’nın (ALES) Sonbahar Dönemi için başvurular 22 Eylül’de başlıyor. Başvurular http://www.osym.gov.tr adresinden 15 Ekim tarihine kadar yapılabilecek. Başvuru işleminden önce adayların 40 YTL sınav ücretini bankalara yatırması gerekmektedir.

Başvurular yalnızca internet ortamında yapılacaktır. 2007-2008 ALES’e girmiş olan adaylar doğrudan elektronik ortamda başvurularını yapabilecekken, bu sınava girmemiş adaylar 3YTL başvuru hizmeti ücreti karşılığında başvuru merkezlerinden yapabilecek.

2008-Sonbahar Dönemi ALES, 16 Kasım 2008’de Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van, Zonguldak, Lefkoşa ve Bişkek’te yapılacak

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons