16 Ocak 2010 Cumartesi

Key 2010 ödemeleri ve isim listesi


Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının tasfiyesi kapsamında gönderilen listelerde bulunan, yaklaşık 600 bin kişinin sicil ve kimlik numarasına ilişkin yanlışları, çalışanların gayreti ile çözdüklerini, ödemelerde bu nedenle bir gecikme olmayacağını söyledi.

Sayın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Sanıyorum 2 milyon kişiyi içeren listeyi, Şubat'ta göndereceğiz. Ödemeler de Şubat ayı içinde yapılır'' dedi. 

KEY hesaplarının tasfiyesi amacıyla geçen yıl 17 Aralık'ta çıkarılan kanun uyarınca, ilgili kurum ve kuruluşların, hak sahipleri listelerini 17 Ocak'a kadar Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'nın KEY birimine iletmeleri gerekiyor. Sayın, bu kurumların listelerini Pazartesi gününe kadar gönderebileceklerini, ancak, kurumların hem düzeltmelere ilişkin listeleri 31 Aralık 2010' kadar gönderme hakkının bulunduğu hatırlattı. 

İlgili kurum ve kuruluşlarca bankaya gönderilen listelerde belirlenen hatalı bildirimler, banka tarafından azami 3 ay içinde ilgili kurumlara düzeltme işlemleri için iade edilecek. Hatalı bildirimlerin düzeltilmesi ile ilgili süre 31 Aralık 2010'da sona erecek. Ancak kurum ve kuruluşlar süre sonunu beklemeden düzeltmesi tamamlanan listeleri 3'er aylık dönemler halinde bankaya gönderebilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons