29 Ekim 2009 Perşembe

Facebook Farmville Oyunu

Facebook Farmville Oyunu

Facebook Farmville Oyunu

Facebook chatleşmenin ya da arkadaş bulmanın yanı sıra bir çok aktivite ile kullanıcılarını eğlendiriyor. Bu oyunlardan bir tanesi farmvilledir. Farmville oyunun facebookta tam 45 milyon kullancısı vardır. Türkiyenin nüfusu 75 milyon civarında olunca bu rakam bizi gerçekten şaşırtıyor. Bu oyunun konusu ise şöyledir.


Siz bir çiftçisiniz patlıcan, domates vs. ekiyorsunuz. Bu ektiğiniz domatesleri sulamanız gerekmektedir. Eğer sulamazsanız çilekler, domatesler çürür. Ayrıca çiftliğide sekmeler ile güzelleştirebilirsiniz. Oyunda farklı arkadaşlarda edinebilirsiniz. Bu oyun ilk olarak yurtdışı tarafından oynandı. Ülkemizdede yen yeni oynanılmaya başlanmaktadır. Bu oyuna ayrıca kendinizi çok fazla kaptırmamalısınız.

Çünkü oyun tamamen bağımlılık yaratmaktadır. Fakat şehir hayatıdan sıkılanlar için birebirdir. Çünkü bu oyunda sadece domates vs. gibi sebze ürünlerini yetiştirip satmaktasınız. Oyunun temeli hayvancılık ve çiftçiliktir. Bu şekilde oyunda paralar kazanırsınız. Büyük kentlerden sıkılmış olan insanlar için mükemmel bir oyundur.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons