10 Kasım 2009 Salı

2010 Oss Takvimi

Bugünkü alınan kararda da aynı yaklaşım takip edilmiş, konunun doğrudan ilgili tarafı olan öğrencilerin eğilimleri ve görüşleri dikkate alınarak 113 bini aşkın öğrencinin görüş bildirdiği MEB tarafından yapılan anket sonuçları göz önünde bulundurulmuştur.''

YÖK ÜYESİ PROF. DR. SARAÇ: 19 HAZİRAN'DA MATEMATİK-GEOMETRİ, ÖĞLEDEN SONRA YABANCI DİL, 20 HAZİRAN'DA SOSYAL BİLİMLER,26 HAZİRAN'DA EDEBİYAT-COĞRAFYA VE 27 HAZİRAN'DAİSE FEN BİLİMLERİ SINAVLARI YAPILACAK

YÖK Üyesi Prof. Dr. Yekta Saraç, Lisans Yerleştirme Sınavlarının uygulanacağı 19 Haziran'da Matematik-Geometri, öğleden sonra Yabancı Dil, 20 Haziran'da Sosyal Bilimler; 26 Haziran'da Edebiyat-Coğrafya ve 27 Haziran'da ise Fen Bilimleri sınavlarının yapılacağını bildirdi.

Prof. Dr. Saraç, YÖK Genel Kurulu'nun aldığı yeni üniversiteye giriş sınav tarihleriyle ilgili gazetecilere YÖK'te açıklama yaptı.

LYS'nin iki hafta sonuna yayılacağını hatırlatan Saraç, 19 Haziran Cumartesi günü Matematik-Geometri, aynı gün öğleden sonra Yabancı Dil, 20 Haziran Pazar günü Sosyal Bilimler; 26 Haziran Cumartesi günü Edebiyat-Coğrafya, 27 Haziran Pazar günü Fen Bilimleri sınavlarının yapılacağını bildirdi.

Bu tarihlerin değişmeyeceğini söyleyen Saraç, ancak bunun bağlayıcı bir karar olmadığını vurguladı. Saraç, ''Genelde, asıl kitlenin iki sınava gireceğini düşünürseniz, bu iki sınavın arasının açılması yönünde görüş birliğine varıldı'' diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons