28 Kasım 2009 Cumartesi

Jet Fadıl, Caprice'i ablasına verdi

Siirtspor’a milyonlar veriyor
Sacit Duran, 1999 yılına kadar Jetpa Holding Başkan Yardımıcısı olduğunu, bu tarihten sonra Fadıl Akgündüz ile fikir ayrılıklarına düştüklerini belirterek, şunları söyledi: “1999 ‘da ayrıldım. O zaman şirket zirvedeydi. Ortaklığım başta yüzde 30’du, sonra yüzde 20’ye indi. En son da Avrupa’daki şirketlere aktarmalar yaptılar ve benim hissem de yarıya indi. Şimdi mahkeme hakkımızı teslim etti. Fadıl Akgündüz ise bu süreçte önce Didim Caprice’i ablası ve eniştesine devretti. Yeniden Siirtspor’a başkan oldu, orada yine milyonlar harcıyor. Bayrampaşa Belediyesi’nden de arazi kiralamış ve İstanbul’a otel yapacak. Bunları hangi paralarla yapıyor. Ev hanımı ablası ya da emekli eniştesi parayı nereden bulmuşlar?”

600 milyon mark topladı Caprice  Otel büyük bölümünü karşılar

JETPA Holding kurucu ortağı Sacit Duran, “Fadıl Akgündüz, Jetpa aracılığı ile Avrupa’daki gurbetçilerden yaklaşık 600 milyon mark toplamış. Bunların hepsi sessiz ortak niteliğinde. Yani kârâ-zarara ortaklar ama yönetimde söz hakları yok. Benim ise kurucu ortak olmam nedeniyle yönetim ve mülkiyet haklarım var. Sadece Caprice tek başına mağdurların haklarını büyük ölçüde karşılayabilir” dedi.

Mai, Bayrampaşa’da arsa kiraladı Caprice yapacak

BAYRAMPAŞA Belediyesi’nin 20 Ağustos tarihli encümen kararına göre, Forum İstanbul ve IKEA’ya yakın arazi 4 bin lira aylık bedelle Mai Turizm Ltd.’ye kiralandı. Mai Turizm de, “Fatih’in fethettiği İstanbul’da 29 Mayıs 2012’de Caprice Gold” otelinin açılışını yapacağını duyurdu.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons