2 Mart 2009 Pazartesi


KEY Ödemelerinde Internet'te - 28 Temmmuz 2008KEY ödemelerinin bugün başlamasıyla site hizmete girdi. Ancak yoğunluk nedeniyle erişimde sorun yaşanıyor. Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesapları Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hazırlanan www.keyodemeleri.com adlı internet adresinden takip edilebilecek. Siteye 8.5 milyon kişiye ait bilgi girilecek. Vatandaşlık numarası ile siteye girenler KEY alacağı olup olmadığını görecek.
KEY Ödemelerinde Son Durum - 10 Temmuz 2008Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının 7 Temmuz’dan sonra ödenmeye başlayacağı açıklanmıştı. Emlak Konut Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, 7 ile 20 Temmuz arasında ödeme için müsait olduğunu belirtmişti. KEY için 8.4 milyon kişiye en yüksek tutar bin 400 YTL ödeme yapacak. Listeler kurumun şu an yapım aşamasında olan web sitesi ve gazetelerden vatandaşlara duyurulacak. Hak sahipleri ödeme tutarlarını T.C. kimlik numaralarını yada SSK numaralarını girerek yapım aşamasında olan bu internet sitesinden öğrenebilecek. Emlak Konut Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, bankanın çalışmalarını tamamladığını belirterek, 7 Temmuz ile 20 Temmuz arasında ödeme için müsait olduğunu söylemişti. Hak sahipleri bu tarihlerde kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek, T.C. kimlik numaralarıyla KEY hesaplarında biriken parayı alabilecek. Ödemeye hak kazanıp kazanmadığını ise şu an kurulum aşamasında olan bir Call Center ve Websitesi aracılığıyla öğrenebilecekler. Hisse senedi almak isteyenlere ise banka tarafından dekont verilecek. Günlük olarak da talepte bulunanlar Emlak Konut’a raporlanacak. Toplam 8 milyon 400 bin kişiye 2.9 milyar YTL’lik ödeme yapılacak. 1986-1995 arasında hesaplarına eksiksiz para yatırılmışsa ödenecek en yüksek tutar 1.400 YTL olacak.
KEY Sorgulama Bu Adreste - 7 Temmuz 2008Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesapları Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hazırlanan internet adresinden takip edilebilecek. Hazırlık aşamasında olan siteye 8.5 milyon kişiye ait bilgi girilecek. Hak sahipleri KEY hesaplarıyla ilgili bilgileri, ödemelerin başladığı gün siteden öğrenebilecek. Vatandaşlık numarası yada SSK numarası ile siteye girenler KEY alacağı olup olmadığını görecek. İşte key hesaplarının yer alacağı websitesi:
www.keyodemeleri.com
Emlak Konut GYO’dan Duyuru - 30 Haziran 2008Emlak Konut (GYO) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi websitesinde KEY Ödemeleri ile ilgili duyuru yayınladı. Duyurunun tam metni şu şekildedir: “Şirketimiz tarafından yapılacak olan KEY (Konut Edindirme Yardımı) ödemelerine ilişkin bilgi vermek üzere, numaraları Temmuz ayı içerisinde gazetelerde ilan edilmek üzere Call Center hizmeti başlayacaktır. Ayrıca KEY hak sahiplerinin alacaklarını öğrenmek üzere sorgulama yapabilecekleri internet sitesi listelerin tamamlanması ile hizmete girecektir.”





key ödeme sorgulama,key ödemeleri sorgulama,2008 key ödeme sorgulama,key 2008 ödeme sorgulama,2008 key ödemeleri,2008 key ödeme tarihi,key ödemeleri,key ödemeleri kim ne kadar alacak,key ödemeleri hakkında bilgiler

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons