20 Haziran 2009 Cumartesi

Need for Speed Shift

Yarış tutkunlarının hüsrana uğradığı Need for Speed: Undercover'ın kötü izlerini temizlemek için yola çıkan Need for Speed: Shift için yeni bir video yayınlandı.
Son yıllarda adında Need for Speed ibaresi gördüğümüz oyunlara burun kıvırır olduk. Halbuki serinin geçmişine baktığımızda, hele ki Underground'lar ile bir hayli kaliteli yapımları deneme keyfini yaşamıştık. Ancak son yıllarda satışa sunulan ProStreet ve Undercover, beklenen ilgiyi görmedi. Hele ki son yayınlanan Need for Speed (NFS) olan Undercover, serinin adına yakışmayacak kadar basit bir yapımdı.

Hatasını anlayan yapımcılar, sıradaki NFS için erkenden çalışmaya başladılar. Hatta seriyi, NFS: World Online (Yalnızca PC), NFS: Nitro (Wii ve DS), NFS: Shift (PC, PS3, X360, PSP) adlarıyla üçe ayıran yapımcılar, önümüzdeki yıllarda tam bir yarış fırtınası estirmeyi planlıyor. Şimdilik beklenen yapımların en çok ilgi göreni olan Shift için yeni bir video yayınlandı. Driver Profile adlı videoda, yapımın Race Driver: Grid'e benzer oynayışı yine dikkat çekiyor.


Shift için yeni bir video yayınlandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons