23 Mart 2010 Salı

Facebook 'ta Okey Oynayın

Facebook Sosyal Paylaşım Sitesinin En Çok Tercih Edilen Uygulaması Facebook Türkiye Uygulama Merkezinin Hazırlamış Oldugu Okey Uygulamasıdır. facebook.com Sosyal Paylaşım Sitesinin Türkiye Üyesinin Toplamı 6 Milyonun Üzerindedir. ve Bunun 1 Milyonu Hazırlamış oldugumuz OKEY uygulamasını Kullanmaktadır…

Facebook için özel olarak tasarlanmış bu uygulama sayesinde arkadaşlarınızla ve diğer facebook kullanıcılarıyla okey oynayabilir, sohbet edebilir, müzik dinleyebilirsiniz.

Puanlama sistemi öncesi düzenlemeler
Oynama süresi 30 saniye ile sınırlandırıldı. Bu süre içinde oynamayan kullanıcıları masadan atabilirsiniz.

Şikayet et / Engelle
Daha kaliteli bir oyun ortamı oluşturmak için, uygunsuz davranışlarda bulunan kullanıcıları bize şikayet edebilirsiniz. Bunun için kullanıcının resminin üzerine tıklayarak açılan menüde “Şikayet et” i seçin. Ayrıca, sizi rahatsız eden kullanıcıların yazdıkları iletileri görmemek için kullanıcı resminin üzerine tıklayarak “Engelle” yi seçin.

Puanlama sistemi
Puanlama sistemi devrede. Artık kazandığınız oyunlar için puan kazanacak, kaybettiğiniz ya da yarıda bıraktığınız oyunlar için puan kaybedeceksiniz.

Profil resminizin diğer kullanıcılara görünebilmesi için 1200 puana ulaşmanız gerekiyor.

Facebook Okey Uygulamamızı Kullanan 1.240.000 (Bir Milyon İkiyüz Kırk Bin)  Facebook Türkiye Üyesi Bulunmaktadır… Hemen Bu Uygulamaya Geçerek Keyfini Sürün

OKEY OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons