14 Mart 2010 Pazar

Tivibu



İGenişbant internet bağlantısı üzerinden bilgisayarda televizyon izleme olanağı veren Tivibu hizmeti kullanıma sokuldu. Servisin en büyük özelliği, izlenen programı durdurup geri alabilme ve bir hafta boyunca geri dönüp yeninden izleme şansı vermesi.

İnternet servis sağlayıcı olmanın ötesine geçip 2010’da IPTV, müzik ve mobil iletişimde de söz sahibi olmak için hazırlanan TTNet’in en çarpıcı ürünlerinden biri bugün tanıtıldı. Tivibu adı verilen servis, TTNet abonelerine 61 televziyon kanalını bilgisayarlarından izleme, izledikleri programı durdurma ve hatta geriye alıp yeninden izleme olanağı sunuyor. Programlar, bir hafta süreyle tekrar izlenebiliyor.

Tivibu servisi için ilk etapta iki paket belirlenmiş. Standart Paket’te 61 televizyon kanalı Tekrar İzle, Durdur İzle özellikleriyle birlikte izlenebiliyor. Standart Plus Paket’te ise Standart Paket’e ek olarak, yerli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programları gibi farklı türde içerikleri kapsayan Seç- İzle özelliği de yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons