5 Kasım 2010 Cuma

Genel seçimin tarihi 12 haziran

ANKARA (ANKA) – Karar için YSK’dan da görüş isteneceği bildirildi. Toplantıda ayrıca, Hürriyet gazetesinden istifa eden Oktay Ekşi için 81 ilin teşkilatlarının da dava açması görüşüldü. MYK toplantısında kamu borçlarına ilişkin hazırlanan düzenlemelere de Başbakan Erdoğan’ın onay verdiği öğrenildi.

AKP MYK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplandı. Edinilen bilgiye göre toplantıda, Taksim’de yaşanan saldırı, Meclis çalışmaları, Hükümetin hazırladığı kamu borçlarına ilişkin düzenleme, Hürriyet gazetesinden istifa eden Oktay Ekşi ve 29 Ekim resepsiyonu da masaya yatırıldı.

MYK toplantısında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyona katılmayan askerin ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun tavrı eleştirildi. MYK toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçildiği günden beri attığı her adımın, söylediği her sözün “çelişkili” ve “tartışmalı” olduğu dile getirildi. Kılıçdaroğlu’nun aldığı kararların kendisinin ve partisinin inisiyatifinde olmadığı değerlendirmesinde bulunuldu.



0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons