1 Eylül 2009 Salı

Facebook FarmVille Nedir, Nasıl Oynanır ve Hileleri

FaceBook FarmVille oyunu nedir? ,FaceBook FarmVille hilelerinelerdir?,FaceBook FarmVille hilesi varmıdır?,FaceBook FarmVille hilesiz iyi kazanç yolları ve FarmVille Oyununu Sizlere Tanıtacagız.


FarmVille Nedir?

Bu facebooktaki bir sürü uygulamadan sadece bir tanesidir. Bu bir oyundur ve diğer facebook oyunları gibi, amacı sizi facebook’a bağlamaktır. Yani düzenli olarak facebook girmenize yol açar. Bu oyundaki amaç tarlanızı ekip biçerek para kazanmak ve bu paraları harcamaktır.



Para kazanmak ve oyun içindeki araçlar:


Para kazanmaya başlamak için en başta tarlanızı oluşturmanız lazım. Bunun için en başta Plow Tool seçin ve alanlar oluşturmaya başlayın. Oluşturduğunuz tarlalar kahverengi olacaktır. Bu durumdayken ekmeye başlayabilirsiniz. Plow tool tarla oluşturmaya yarar. Hemen sağındaki Delete Tool ise varolan eşyaları ya da tarlaları silmeye yarar. Plant/harvest tool ise ekip biçmek içindir. Plant tohum ekmek ve de harvest toplamak anlamına gelir. Ekime hazır tarlanız yoksa bu araç ile tarlanızı yenilersiniz. Sonra hazır olan tarlayı bu araçla tıklarsanız, tohum satın alma ekranı yani market çıkacaktır. Buradan en uygun tohumu alıp ekeceksiniz. Tohum çeşitine göre 4 saat, 12 saat 1 gün bekleyecek ve o süre sonunda olgunlaşan meyve ve sebzeleri toplayacaksınız. Bu sayede para kazanacaksınız.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

hilesi yok mu bunun???

Adsız dedi ki...

xd

Adsız dedi ki...

kazanılan para nasıl kullanılyo onu da bi açıklasaydınız ii olurdu : yani gerçek para mı kazanılyo internetten alışveriş için fln... yoksa böle oyun içinde diğerleriyle sidikyarıştırmak için mi para toplanıyo ???

Adsız dedi ki...

bi üstteki soru aynen ...

Adsız dedi ki...

internette para harcamak için olurmu hiç yaa malmısınız??

Adsız dedi ki...

harbi mal bunlar yahu
bu kadar cehalet olurmu bir adamda.

ersin dedi ki...

hahahhhah

gılgamış dedi ki...

zuhahaha gerçek paramıymış :::DDDDD

İBRAHİM İLHAN dedi ki...

gerçek para kazanılmıyorsa,bu kadar insan mal mı,saatlerini günlerini gençlik olan bu en önemli zamanlrını,harcıyor tarla iş uğraşıyorlar.??:)

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons