12 Temmuz 2009 Pazar

karahan hilesi ve karahan kasma

Arkadaşlar merhaba. Bir çok oyuncunun sorduğu bir kaç önemli noktaya değinmek istiyorum. 31 Mayıs'ta betanın açılması ile inanılmaz bir oyuncu kitlesine ulaşan "Karahan" da hızlı level kasmak için bazı önemli olaylar var.

Adım adım anlatıyorum.

1-) Oyun ilk açıldığında 1 lvl iken şehirden hiç dışarı çıkmadan sol bölümde görülen misyonları yaptığınızda direk 2. lvl'e atlarsınız.
2-) Statları 1 güç 1 zindelik 1 ustalık 2 ruh olarak verin. İlerde alan keseceğiniz için ruh'a (manaya) çok ihtiyacınız olacak.
3-) İlk 4 lvl'de Goblin, 10. lvl'e kadar Ejder Rahibi kesebilirsiniz. Sonrasında seçtiğiniz silaha göre "Alan skilini açtırmanız gerekecektir." Sadece alan skilini açtırın ve becerileri buna verin. Yanı sıra her lvl'de "Temel Teknik" skilinede 1-2 point verin. İlk lvl'lerde züğürt olacağınız için temel teknik ile ücretsiz canınızı ve ruhunuzu doldurabilirsiniz. Bu noktadan sonra 15. lvl'e kadar toplu olarak Ejder Rahibi kesin. (Alan skili ile)
4-) Her lvl'de 2. madde de söylediğim statları verin. Çok faydasını göreceksiniz.
5-) Düşen her itemi alın. Kötü olsa bile npclere (demirci, eczacı vb.) satıp pot parası yaparsınız.
6-) Level 30′a kadar alan skili ile "pembe renkli"lerin yanında "kırmızı renkli"leride deneyebilirsiniz.
7-) Alan skiliniz (30 point) ve Temel Teknik skiliniz (20 point) ulaştığı zaman bir süre pot ihtiyacınızı karşılar.
8- ) Ticaret yapmayı unutmayın. Piyasayı iyi araştırın. Kısıtlı zamanda iyi fiyata satmak için herkesin 50-100k altına item satın. Bu sayede lvl kasmak için daha çok zamanınız olur. Şehirde fazla zaman harcamayın. Zamanınızı yaratık keserek geçirmeye çalışın.
9-) 40 lvl'e kadar statlarınızı sıfırlayabilirsiniz. 39. lvl'e kadar alan skili ile gidin. 39 olunca statlarınızı sıfırlayıp 2 güç 1 zindelik 1 ustalık 1 ruh ile gidin.
10-) 40. lvlden sonra elinizde 2-3m para oluşmuş olmalıdır. Eczacıdan büyük can ve ruh potları alın. Çantanızın çeyreğini potlarla doldurun. Sonra Seyis Yalim'den Yanan ormanlara ışınlanıp sağ üstte haritada işaretli yeşil noktaya gidip Hazine Dağına ışınlanın. Seviyenize göre alan skili ile yaratıkları kesmeye başlayın. Paranız azsa temel teknik ile can ve ruhunuzu doldurun.
11-) Hazine Dağındaki yaratıklar exp vermemeye ve ya az vermeye başladığında ve 40. lvl'den sonra "Yenilenme vecizesi" kullanarak becerileri sıfırlayıp 30 lvl kitaplarını kullanın. (Dikkat! yenilenme vecizesi bütün becerileri sıfırlar. Daha önce okunmuş 30 lvl master skilleri kaybolur!)
12-) 30 lvl skillerini master yapıp yanan ormandaki her canavarı kesebiliyor olduktan sonra zaten geçen sürede artık işin mantığını öğrenmiş olursunuz. Benim bundan sonra söyleyebileceğim pek bir şey yok zaten.

Son ve en önemli not: 40. lvl'den sonra görev yapmayı bırakın. 80 lvl'den olduktan sonra kasması zor olacaktır. Görevleri 80′den sonra yapın. Çünkü mesela bir görev 42. lvl'de %20 exp veriyorsa 80′de de aynı oranda exp veriyor. Son 2 gündür sadece görevlerle 7 lvl atladım ;)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

saol kany ben 14 lw dim senin dediğin gib yaptım şimdi 43 üm ve sadece 10 günde oldum

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons