11 Temmuz 2009 Cumartesi

SSK Göztepe Hastanesi

  

Adres:  Göztepe Kadıköy
            İstanbul

Telefon1:  (216) 350 12 45
Telefon2:  (216) 302 41 46
Randevu Sistemimizin Özellikleri :
Randevu Sistemimiz internet üzerinden hasta kabulünü vatandaşın T.C. Kimlik numarası üzerinden yapar. Sistemimiz her vatandaşı T.C. Kimlik numarası, isim ve soyismine göre tanır.

Randevunuza gelemeyeceğinizi anladığınızda Sistemimizden aldığınız randevuyu 1 gün önceden yine internet üzerinden iptal ettirebilirsiniz. Sistemimiz sizin yerinize başka bir hastamıza muayene için randevu verecektir. Randevunuzu iptal ettirmediğiniz halde randevunuza gelmez iseniz Sistem T.C. Kimlik numaranıza 7 gün için randevu alma yasağı getirir. (Bu Sistemimizin Savunma Mekanizmasıdır.)

Sistemimizden bir polikliniğe 1 kez randevu alabilirsiniz ve bir gün için 3 ayrı poliklinikten randevu alabilirsiniz.
Randevu Sistemimizin Kullanımı :
http://www.sbgoztepehastanesi.gov.tr/net_randevu.php# İnternet Sitemizin üst bölümünde bulunan Online Randevu Sistemi tuşuyla randevu programına girebilirsiniz. Sisteme girebilmeniz için T.C. Kimlik numaranız, İsminiz ve Soyisminizi gerekli bölümlere girmeniz gerekir. İsminizi tam yazmalısınız. İkinci bir isminiz var ise isim bölümüne nüfus kağıdınızdaki tam ismi girmelisiniz. Giriş tuşuna bastığınızda, sistem bilgilerinizi kontrol etmeye başlar. Eğer Kimlik ve İsim bilgileriniz doğruysa sizi yönlendirmek üzere ileri tuşuna basmanızı ister.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons