26 Nisan 2009 Pazar

McDonald's İşletme Oyunu

Son vakitlerde McDonald’s Videogame diye bir oyun gözüme takıldı. Onu oynamaya başladım. Gerçekten zevkli bir oyun. Oyunda; bir McDonald’s yönetiyoruz ve yönetimin herşeyin biz sorumluyuz. Tarlalarımızda inek üretiyor, onların beslenimi için soya üretiyor, satış elemanı alıyor, reklam kampanyaları düzenliyor ve zamanı gelince rüşvet bile verebiliyorsunuz. :) Oyunda, ilerki yıllara ilerlemek için zekanızı iyice kullanmanız gerekebilir. Çünkü bazen sorunlar aynı anda çıktığında ne yapacağınızı bilemeyiveriyorsunuz. :)

McDonald's oyunu gerçekten zevkli...

Oyunda en son 2062 yılına kadar gelmiştim galiba… Zaten çok oynayınca da insanı sıkabiliyor. Bi de o kadar yıl geçip karşınıza bir yazı çıkıyor: Yazıklar olsun, şirketimizi batırdın! Yılların şirket kültürü senin gibi bir beceriksiz yönetici tarafından mahvedildi! Sanki şirketi o yıllara kadar getiren kişi biz değiliz. :) O detaya biraz dikkat etselermiş daha iyi olacakmış. Bir de oyunda sevmediğim yer Besi Yeri’ndeki kadının sürekli emirler ve direktifler vermesi… Şunu biraz daha düzgün söylese ya… :) Ama yine de oyun genel olarak güzel.

Oyunu bu adresten Türkçe olarak oynayabilirsiniz. Oyunu Windows için indirmek isterseniz burayı, Macintosh için indirmek isterseniz burayı tıklayın…

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons