25 Nisan 2009 Cumartesi

Tablet Intuos 4

Tablet  Intuos 4

 

Wacom tarafından geliştirilen yeni dijital çizimn tableti Intuos 4, şık tasarımıyla olduğu kadar geliştirilen özellikleriyle de tasarımcıların can dostu olmaya aday.



Bilkom’un distribütörlüğünde Türkiye'de satışa sunulan Wacom’un yeni ürünü Intuos 4, grafik sanatçısı Gürcan Özkan’ın katılımıyla düzenlenen bir toplantıda tanıtıldı. Yeni nesil Intuos, 2048 basınç duyarlılığı seviyesi sunmakla birlikte, yeni kalem performansı ve tablet yüzeyine uygulanan en küçük kalem basınç farkını algılama kapasitesi özelliklerini taşıyor. Tablet tasarımını büyük oranda yenilenmiş halde sunan Intuos 4, önceki modellerden farklı olarak iki yanda değil tek yanda kontrol kumanda bölümüne sahip. Her iki yönde de (solak ve sağlak kullanıcılar için) kullanılabilen tablet özelleştirilebilir kısayolları sayesinde pratik bir kullanım sunuyor. Standart, keçeli, çizgi ve esnek uçlar Intuos 4 ile birlikte verilerek kullanıcıların çeşitli geleneksel sanat ve tasarım malzemeleri ile çalışıyormuş gibi hissetmesine olanak tanıyor. Intuos 4 tabletin kurulumundan sonra Adobe, Autodesk ve Corel gibi lider yazılımlarla tam uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.
Wacom Avrupa’da profesyonel ürünler, ürün müdürü Guido Möller “Intuos 4, heyecan verici yeni kalem performansı ve düşünülmüş detayları ile yaratıcı profesyonellerinin ihtiyaçlarına hitap eden bir akıllı Kalem Tablettir. Profesyonel topluluğumuzun ihtiyaçlarına kulak vererek, yeni teknolojiler ve yaratıcı kontroller sunan üstün kalem tableti, üretkenliği pozitif olarak etkileyen özelliklerle birlikte sunuyoruz.” dedi.

Intuos4 hakkında Wacom Türkiye ve Yunanistan Temsilcisi Davoud Motallebi ise lansman sırasında yaptığı konuşmada Türkiye’de Bilkom ile işbirliği yapmaktan büyük keyif aldıklarını belirtirken, Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık ise ‘Bilkom’un yeni yapısı ve kimliğini genç, çoşkulu, dinamik. Daha müşteri odaklı bakış açımızı mükemmel şekilde yansıtıyor ve Wacom gibi muhteşem bir markayı da çatımız altına aldığımız için çok mutluyuz’ şeklinde konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons