22 Nisan 2009 Çarşamba

TTnet NeTTbook

 

3449602029 a633c5b0a0 m TTnetin yeni kozu NeTTbookÖzellikle son yıllarda artan internet kullanıcı potansiyeli ile birlikte, yeni yeni sağlam altyapıya sahip olduğu idda edilen birçok internet servis sağlayıcı türedi….Biri internetten, Koçnet’e, Smile Adsl’den, kablonet e kadar tüm firmalar gözünü yeni internet kullanıcılarına ve halihazırda TTnet’in ağ havuzunda bulunan kullanıcılara dikti.

Durum bu olunca TTnet’te kendini yenileyip, üst üste kampanyalar düzenlemek zorunda kaldı (her ne kadar şimdiye kadar bu kampanyalardan birşey anlamamış olsakta!) Çünkü 3 yıl once de 49 YTL ödüyordum şuanki tarifemde, şuan da 49…değişen birşey yokmuş gibi görünüyor benim için. Derken TTnet kablosuz modem hediye etmeye başladı (ancak geri vermek şartıyla!)

Şimdi de 29 Mayıs’ta sona ermek üzere yeni bir kampanyaya imza attılar. Kampanyaya göre aylık fatura ile 29 Ytl ödeyerek TTnet kullanıcıları LG X110 marka mini laptopa sahip olacaklar. Şimdilik kampanyada sorun yok gibi görünüyor. İnş. bunuda geri istemezler Adsl hattını iptal ederken..

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons