8 Nisan 2009 Çarşamba

Turkcell Tonla Kazan nedir, Nasıl kayit olunur

Buyrun sizlere yeni bir gelir kapısı daha :)

Adsense, linkz falan filan derken internet dünyasında bir çok reklam kazancına dahil olduk.Hayatımız reklamsız geçmez oldu neredeyse :) Lakin bu sefer ki reklam olayı diğerlerinden biraz farklı.Sistem internet üzerinden falan çalışmıyor, direk milyonların sahip olduğu cep telefonu ile ilgili.Ve projeyi hayata geçiren turkcell gerçekten müthiş bir şey düşünmüş bence.Zaten turkcell'e kayıtlı kullanıcıları sayısını düşünürsek burdan neler kazanılabileceği çıkıyor.

Turkcell tonlakazan hakkında bütün sorularınıza cevap olabilecek bir yazı yazmış buyrun...

Nedir bu TonlaKazan?

TonlaKazan, Turkcell ÇalarkenDinlet abonelerine arandıkça kontör/dakika kazandıran bir sistemdir. TonlaKazan Üyeleri kendilerini arayanlara reklam dinlettikçe, kampanya limitleri çerçevesinde çeşitli şekillerde ödüllendirilirler.

Sistem Nasıl İşler, Ben Nasıl Kazanırım?

TonlaKazan’a kayıt olmanla birlikte sistem aktif olur. Hiçbir şey yapmana gerek kalmaz. TonlaKazan üyesi olduktan sonra artık görüşme yaptıkça kazanacaksın.

Seni arayanlar, sen telefonu açmadan önce bir markanın reklam müziğini dinleyecek*. Telefonu açıp görüşmeye başladığın an en az 1 kontör/15saniye kazanmış olacaksın.

Gördüğün gibi, TonlaKazan sisteminde kazanmak için aslında yapman gereken pek bir şey yok gibi. Tek fark artık arandıkça kazanacaksın, daha çok aran daha çok kazan.

Telefonunda dinletilecek tonları kendin ayarlamak istersen sisteme giriş yapıp, dinleyip beğendiğin tonları seçmen yeterli olur.

Tonlarını seçtikten sonra artık seni arayanlar sırasıyla seçtiğin tonları dinlerler.

TonlaKazan’la ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı iletişim formumuzu doldurarak iletebilirsiniz.

* Görüşmen sen cevap verdiğin an başlar. Seni arayanlar tanıtımın tamamını dinlemek zorunda bırakılmaz. Yalnızca sen arama çağrısına cevap verene kadar geçen süre boyunca o tanıtım dinletilir, sen cevap verince de hemen kesilerek görüşme başlatılır.

Extralar:

  • Sadece turkcell operatörü için geçerli
  • Kayıt olmak için DAVETIYE yazıp, Turkcell 1001’e göndermeniz yeterli fakat sistem beta aşamasında olduğu içn şu anda kayıt olunamıyor sadece kayıtlı olan kullanıcıların davetiyeleriyle kayıt olunabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons