23 Ağustos 2009 Pazar

Metal Gear Solid Touch

Metal Gear Solid Touch

Aralık 2008 de ilk parçası yani ön uygulama olarak demo taslağı oyun severlerle buluşan “Metal Gear Solid Touch”, “Konami” tarafından “Apple iPhone” ve “iPod touch” için geliştirilmiştir. "Metal Gear Solid" Touch versiyonunda yer alan karakterimiz, "Metal Gear Solid 4” te yer lan ihtiyar “Old Solid Snake” i canlandıracak.
 
Metal Gear Solid Touch

Fakat “PS3” platformundaki versiyonunun senaryosunun tamamı ilk etapta oynatılmadı. Çünkü "Metal Gear Solid Touch" iki parça halinde “AppStore” tarafından satışa sunuldu. İlk kısım "Advanced Release Edition" ile bir ön bakış sağlayacak. Sonraki kısım ise 2009 yılı ilk çeyrek sonu veya ikinci çeyrek başında oyun severler ile buluşacak. İkinci kısımla beraber yun, “Konami” yetkililerine göre ücretsiz bir güncelleme sonucunda tam bir bütün olacak.

“Shooter” kategorisi tarzı oyunda, dokunmatik ekrana basit bir temas suretiyle düşmanlara ateş edilebilecek. Ayrıca küçük bir demoda da nişan ve atışın nasıl işlediğini gösteriyor. "Metal Gear Solid Touch” ın çıkış tarihi ve satış fiyatı ise şu an için belirtilmedi.

Herkese iyi eğlenceler…

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons