4 Mayıs 2009 Pazartesi

Bayanlara bahar diyeti


Havaların ısınmaya başladığı şu dönemlerde gardroplar yenilenmeye başladı. Kışlıkları kaldırıp geçen sezonun kıyafetlerine bir göz atma vaktidir. Peki bu yaz neler giyeceksiniz, elinizdeki kıyafetleri nasıl değerlendireceksiniz? Bu yazda cıvıl cıvıl renkler moda. İşte ilkbahar yaz tüyoları…

Bu sezon pembe, kırmızı ve turuncu favori renkler… Her biri ayrı kıyafetlerde değil, aynı kombinasyonlarda yer alıyor. Pembe çanta, kırmızı fular ve turuncu bileklikleri bir arada kullanarak dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Parmak arası terlikler, aksesuvarlar ve babetler rahatlığın yanı sıra size şıklık katacaktır.

Naturel tarzda giyinmeyi seviyorsanız; Kahverengi ve yeşil tonları da bu sezon çok moda. Çanta, ayakkabı, elbise gibi her parçada bu tonları tercih edebilirsiniz. Turkuvaz ya da koyu yeşil renkli elbisenin altına giyeceğin kahverengi gladyatör model sandaletlerle kendine özgü bir görünüm sergileyebilirsiniz.

Topuklu ayakkabılar bu sezon da moda. Bol paça pantolonlarla hem olduğunuzdan daha uzun görünebilir, hem de modayı takip edebilirsiniz.

İlkbahar ve yazın en sık kullanılan rengi olan beyazı bu dönemde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bronz tenle en yakışan renk olan beyaz daha da çekici gösterecektir. Tepeden tırnağa beyaz giyinip, aksesuvarlarınızla kıyafetinizi renklendirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri
Küfür/spam/işime gelmeyen yorumları silerim :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons